Zeker geen KPN…

Als KPN inderdaad de klanten van XS4ALL inlijft onder de KPN vlag, dan zal ik dat zeker niet mee gaan maken en zorgen dat ik voor dat het zover is de Internet aansluiting naar een andere partij verhuis.
Hopelijk wordt het een XS4ALL echt op afstand van KPN, maar gezien dat KPN geregeerd wordt door accountants zal die optie echt wel uitgesloten blijven.
Wordt het een plan B, XS4ALL 2, dan ga ik zeker mee.
Anders wordt het elders kijken.
Zal helaas dan wel gaan betekenen dan we de Bonded Pair Internet verbinding kwijt raken en we het weer moeten gaan doen met een 50+Mbps in deze buurt waar KPN tegen de wethouder hier gezegd heeft 100Mbps te kunnen leveren (zelf leveren ze bij mijn weten geen bonded pair verbindingen), maar dat is dan maar zo.
En hier glasvezel aangelegd zien worden dat zal ook nog wel heel ver in de toekomst zijn, want tenslotte komt KPN er bij hun klanten zelfs mee weg om hier niet meer dan een 12Mbps verbinding in het industriegebied te leveren gaan ze echt geen geld uitgeven aan het graven van glas… En verder heeft dan Ziggo een te groot deel van de markt voor een lokaal initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *