xs4all, xs4life

al sinds het eerste uur lid van xs4all, ja ik heb nog een 4 cijferig klant nummer met nullen!
en iets wat ik zeker zal blijven, ooit een keer een weekje een andere provider geprobeerd maar die ging weer heel snel de deur uit. Daarbij… xs4all’s kernwaardes en manier van denken, door wie het is opgericht, de focus en de hele bedrijfscultuur maakt het voor mij een gouden bedrijf.

xs4all is gewoon……. xs4life

3 gedachten over “xs4all, xs4life”

  1. Ook ik ben een gebruiker van het eerste uur. De tijd dat er nog moest worden ingebeld met een modem. Op mijn advies hebben mijn schoonouders, mijn dochter en mijn zoon inmiddels ook een xs4all aansluiting. Door mijn ervaring bij andere mensen met een kpn aansluiting ben ik geneigd om mijn abonnement op te zeggen als xs4all daadwerkelijk over gaat naar kpn. Er is echter een probleem. Mijn e-mailadres, en dat van mijn vrouw zullen worden meegenomen naar kpn. Voor veel mensen zal dit een reden zijn om mee te gaan naar kpn. Hoe mooi zou het zijn als de bestaande xs4all adressen kunnen worden meegenomen naar de nieuwe provider? Voor velen zal de beslissing hiervan afhangen.

    1. Mocht het zo zijn dat mijn mailadres gaat veranderen zonder dat sprake is van een het doorsturen van mail of iets dergelijks als technische oplossing, heb ik het er zeker voor over om daar energie in te steken. Dat ik daar moeite voor moet doen is des te meer een reden KPN te verachten. XS4ALL is groot geworden ook door trouwe klanten als u en ik. Ik zie dit KPN verhaal dan ook als een persoonlijke aanval en roof van (ons) erfgoed.

  2. Ook lid van het eerste uur. Reeds gebruiker van Utopia BBS en lezer van Hactic. XS4ALL staat voor zaken als vrijheid, privacy, eerlijkheid en meer. Dit mag niet verdwijnen. KPN is datniet: dat bleek recentelijk nog uit het glasvezel verhaal. Het is mooi om te zien dat er nog zoveel mensen zijn die echt geven om XS4ALL. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *