Waarom kiezen mensen xs4all

KPN zou eens na moeten denken waarom mensen een provider kiezen die relatief duur is. Zouden dat allemaal domkopjes zijn die niet goed om kunnen gaan met vergelijking sites? Of zijn dat mensen die kwaliteit, privacy en vrijheid hebben gesteld boven prijs?
Ik ga NIET over naar KPN en juich ieder initiatief toe om een nieuwe provider als feniks uit de as van XS4ALL te laten verrijzen, mocht het tot een opheffing komen. Access for all !!

3 gedachten over “Waarom kiezen mensen xs4all”

  1. Jammer dat de bijeenkomst in Amsterdam is, alsof dat Nederland is.
    Gezien de slechte bereikbaarheid en de hoge parkeer tarieven is het m.i. voor een groot deel van de Nederlandse klanten geen optie. Een centralere plaats zou logischer zijn, betere bereikbaarheid en parkeerplaats.

    1. We zijn uitgenodigd door Waag om daar te gast te zijn. Ook zit XS4ALL in Amsterdam, dus de locatie is om die reden wel logisch. Waag is overigens geweldig bereikbaar met het OV: het metrostation is er bijna pal voor de deur. Maar om er voor te zorgen dat mensen die niet fysiek kunnen komen het toch kunnen volgen, zal er op de site een livestream komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *