Plan B beter dan plan A?

Willen we zo langzamerhand niet gewoon plan B liever dan plan A? Als kpn werkelijk niet snapt wat de rol is van het internet in een moderne maatschappij (en dat komt tot nu toe erg hard naar voren in interviews met de hoge dames en heren), is een onafhankelijke provider dan niet beter? Ik word die lui zo langzamerhand echt beu en ben bang dat ze straks jullie werk om het internet vrij te houden als een onhandige kostenpost gaan zien.

3 gedachten over “Plan B beter dan plan A?”

 1. Ik heb net de actuele informatie (do 26 sept 2019) gelezen. Voor mij neigt het naar Plan C.

  De ruimte om binnen KPN onafhankelijk verder te gaan alsook de kans om met steun van KPN als onafhankelijke externe partij verder te gaan lijken niet te passen binnen KPN strategie. Wie weet zijn er nog formele of juridische stappen mogelijk via OR of andere juridische kanalen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat die wegen tot iets goeds gaan leiden.

  Ik zie maar één goede richting (plan C): een nieuwe sociale bewogen internetprovider opstarten buiten KPN, veel XS4ALL klanten stappen vast en zeker over. Ik zou me als jarenlange trouwe klant van XS4ALL met plezier, ook op voorhand, verbinden (ook evt voor 2-3 jaar) als dat de mogelijkheid voor zo een provider opent.

 2. KPN gaat hard achteruit.
  Het eens zo sterkte bedrijf blijkt totaal niet op de hoogte van wat er speelt in de wereld. Ze graven hun eigen graf.
  Misschien moeten ze eens wat mensen gaan aannemen die toekomstvisie hebben. Oh wacht, die hebben ze al, maar daar willen ze niet naar luisteren…

  Tja, wie niet horen will…moet naar voelen. Dit gaat ze veel klanten kosten, want ik laat me niet zomaar tussen hun KPNzooi ertussen gooien.

  Ik zit prima bij XS4all en weigert ooit deel uit te maken van KPN.
  Hun klantenservice is een hel, de know how is ver te zoeken, privacy is er niet en over de rest zullen we het al helemaal klaar niet hebben.

 3. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik hier totaal mee eens ben.
  Dat misschien abonnement wat hoger zal uitvallen dan wat ik nu betaal vind ik niet erg. Ik krijg daar weer een hoop van terug aan service, stabiliteit en vele andere functies en mogelijkheden voor terug. Ik ben meer vertrouwen in plan B dan plan A. Voordeel van plan B dat qua innovatie ook meer aan wordt gedaan, waar dat nu eigenlijk stil of bijna stil is. Ik geloof niet dat KPN toestemming geeft om zichzelf, XS4ALL verder te ontwikkelen en eigenlijk alleen maar de winst afroomt. Daarnaast is de sfeer tussen OR en KPN behoorlijk verziekt. Natuurlijk doet OR goed werk, maar KPN vind dit allemaal niet leuk. Op naar plan B hopelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *