Pair-Bonding

In de podcast bij Angry Nerds maakte Anco Scholte ter Horst duidelijk dat aansluiting via Pair-Bonding er voorlopig niet in zit en dat is heel erg jammer. Om op mijn locatie een redelijke snelheid te kunnen leveren heeft XS4ALL een jaar geleden met veel moeite voor mij bonding gerealiseerd. Als ik bij onze nieuwe provider deze verbinding kwijtraak kom ik wat snelheid betreft onder de 20/2 Mb.s. en dat is niet meer van deze tijd, ook krijg ik zeker afkeurende blikken in ons gezin.

Overigens zal ik mij op de elfde van de elfde zeker melden als lid maar pas overstappen als bonding (of wie weet, ooit glas) tot de mogelijkheden behoort.

6 gedachten over “Pair-Bonding”

  1. Begrijp ik nu goed dat ik bij een overstap van (XS4All) naar Freedom Internet mijn bestaande Pair Bounding aansluiting, vooralsnog, kwijt raak. Uit de mailwisselingen met Freedom krijg ik geen eensluidend antwoord.

    1. Fred, zie bij ‘veel gestelde vragen’ op http://www.freedom.nl/faq/web .
      We staan met ons Pair-bonding lijntje achteraan in de rij. Ik zal pas overstappen als bonding gerealiseerd kan worden of hier glas is aangelegd. Glas zit in de (KPNnetwerkNL) molen maar dat wordt niet voor 2021/2022.

  2. Zelfde hier, zonder pair bonding komen we weer op een digitaal karrenspoor. Ik heb me al als founding member aangemeld, maar pair bonding is toch wel een harde voorwaarde om over te stappen.

  3. Ik ben inderdaad ook heel benieuwd, maar zonder pair bonding zitten wij, zij het nog een stuk beter dan de voorgaande poster, ook op slechts een niet echt stabiele ruime 50Mbps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *