Nooit naar KPN

Beste KPN
Nooit zal ik overstappen naar KPN. Ik ben al vanaf het begin bij de beste provider van Nederland, zelfs toen het nog DEMON was. Als u, uw vergissing doorzet zal ik gelijk overstappen naar de nieuwe xs4all en ik ben niet alleen.
Groet, Peter Palm.

4 gedachten over “Nooit naar KPN”

  1. KPN kan wat mij betreft nu gouden bergen beloven, niets weerhoudt mij om over te stappen. 11-11-2019 z.s.m. na 11.11 uur ben ik ingeschreven bij de nieuwe provider. Ben wel heel, heel erg benieuwd wat de naam wordt.

  2. Ik heb nog niks gehoord.

    KPN begrijpt waarschijnlijk niet dat het niet om geld gaat. De ziel van XS4ALL kan naar plan B, dan is XS4ALL eindelijk de lege huls die KPN altijd al dacht dat het was.

    Ik heb een wekker staan. Maandag om 11:11:11 meld ik mij aan als founding member van plan B. KPN heeft mij verraden en mijn thuis gesloopt. Gelukkig is er een alternatief.

  3. Nooit zal ik overstappen naar KPN.

    Deze zakkenvullers van KPN moeten voelen dat ze nu uitgekotst worden. en niet meer de bescherming van de overheid kunnen genieten

  4. XS4ALL (ik lees het management KPN) is begonnen met een poging ons als klant aan XS4ALL-KPN te binden. Er werd mij een prijsverlaging beloofd. Mensen let op onze zaak. Groeten Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *