KPN4all

Is het geen beter idee om alle KPN kanten te laten instromen bij XS4ALL? Dan heeft KPN meteen zijn hoofddoel bereikt: al het goede van XS4al voor KPN-klanten.

2 gedachten over “KPN4all”

 1. Al sinds eind jaren ’90 heb ik XS4ALL als internetprovider. Nog nooit klachten gehad en bij een wijziging verliep ook alles gladjes, zonder problemen. Zelden storing. Misschien 2/3 maal – heel kort – in al die jaren. Zeer tevreden, dus! Waarom zou een stabiel en integer bedrijf als XS4ALL moeten verdwijnen? Dat is niet verstandig/zelfs een beetje héél dom. Laat XS4ALL nou gewoon doen waar ze goed in zijn: internet!!!

  Al sinds eind jaren ’70 heb ik KPN als telefonie-provider. Eerst alleen vaste telefonie, later ook mobiel. Ook heel tevreden. Zelden storing. KPN is wat mij betreft de meest betrouwbare telefonie-provider. Ik heb ook alleen maar positieve ervaringen met KPN-pakketbezorging na een internetbestelling. De bezorging van de zogenaamde ‘dagelijkse post’ is de laatste jaren echter sterk verslonst….
  Dus als KPN zich nu richt op de eigen expertise: een integer en betrouwbaar telefonie-netwerk en een integere en betrouwbare post/pakket-bezorging… Daar win je klanten mee!

  TV-kijken is de laatste jaren zó vaak overgeswitcht en toegevoegd aan partijen, waarvan ik dacht: heu? TV?
  Ik “zit nu opeens” bij ZIGGO. (?)
  Hier moet ik nog even over nadenken…

  Ik wil heel graag mijn internet, telefonie en televisie-input gescheiden houden, van verschillende providers, zodat ik bij een eventuele (algehele) storing altijd nog andere informatiekanalen open houd.

  Ik wil voor elk onderdeel de beste provider… Ik houd van kwaliteit, integriteit en duurzaamheid…

 2. Perfect idee. Wat nu gebeurt lijkt als twee druppels water op het Postbankverhaal. Toen de Postbank werd ingelijfd door ING ben ik onmiddellijk overggestapt naar een andere bank, nu ASN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *