KPN denkt ermee weg te komen; arogantie dus…

Indien KPN ermee weg denkt te komen en deze actie doorzet is dat waarschijnlijk een hele domme zoveelste actie. Ik en ik hoop, velen met mij, zullen dan in ieder geval KPN de rug toe keren. Hopelijk zijn de fantastische medewerkers van XS4all in staat zelf een alternatief te creëren om een veilige en innovatieve provider te helpen ontstaan. KPN heeft het reeds moeilijk en het helpt niet om zodanig met je klanten om te gaan.

3 gedachten over “KPN denkt ermee weg te komen; arogantie dus…”

  1. Doodzonde dat ze een kwaliteitsbedrijf opofferen met de illusie een kansloos gedrocht als KPN wat langer in leven te houden. Niemand zal KPN missen als het verdwijnt. Het verkeerde bedrijf wordt hier kapot gemaakt.

  2. Ik zit nu juist bij xs4all omdat ik gillend gek werd van KPN. Dat zou toch wel de limit zijn dat ik nu weer bij dit hopeloze bedrijf terecht kom… Nee, dat gaat niet gebeuren!

  3. Wij zijn het helemaal met bovenstaande eens, wij hebben thuis ook gezegd als KPN van mening is dat zij het zo moeten doen, zijn wij vertrokken en zoeken een andere provider die niets met KPN te doen heeft. Misschien dan toch maar via satelliet, of zoiets we hopen dat velen dit ook zullen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *