Kom maar op met plan B!!!

Ik was het met bijna alle voorgaande testimonials eens maar naar aanleiding van de reactie van “My 50 cts” wil ik toch nog even reageren.

Inderdaad wil ik, in plaats van een volgzame koe, als mens behandeld worden. Ik ben geen data, ik ben een kritisch, zelfstandig denkend mens; ik neem mijn eigen beslissingen en heb de vrijheid om tegen de mainstream en de molochs van deze wereld in te gaan.

In Xs4all herken ik deze eigenschappen, daarom ben en blijf ik lid van deze club, hoe het ook mag gaan heten. Natuurlijk ook om de fijne router, de beste klantenservice, de aardige en kundige mensen die er werken, het zelden haperende internet, de handige tips om jezelf te beschermen tegen de datadieven, de maatschappelijke betrokkenheid en het doorzettingsvermogen.

@ KPN: Nee, dit heeft niets te maken met emotie, dit is omdat ik een pragmatisch mens ben!

4 gedachten over “Kom maar op met plan B!!!”

 1. Dag “My 50 cents”, Tomas,

  Dank voor je bericht. Ik ben bang dat ik de eerste zin een beetje verkeerd heb verwoord. Sorry.
  Na jouw prima post, waar ik het volledig mee eens ben, kreeg ik ineens inspiratie om ook mijn duit in het zakje te doen. Sorry voor het misverstand.

  1. Hoi Herma,

   Absoluut geen probleem! Ik was alleen een beetje nieuwsgierig.

   Zo fijn om te zien dat er een massa mensen is die ook klaar zijn met de ‘corporate bullies’. Nu maar hopen dat plan B wordt doorgezet.

   @GTijben: daar denkt KPN absoluut anders over. Ik noem het bij deze ‘corporate blindness’.

   My 50 cts

 2. Herma,

  Dank dat je de tijd genomen hebt om mijn post te lezen.

  Ik weet niet precies met welk deel van mijn post je het oneens was. Gelukkig kan dat in deze maatschappij nog. We moeten het debat met elkaar aan durven blijven gaan.

  Het verheugd mij te lezen dat je precies de punten aanstipt die ik hoog in het vaandel heb. En je hebt gelijk hoor, Xs4all is de enige partij welke deze normen en waarden nog actief uitdraagt. Ze zijn ook de enige partij die nee durft te zeggen en in actie komt om met een goed alternatief te komen.

  Daarom zijn we hier.

  Als er maar genoeg mensen zijn met dezelfde insteek dan gaan we dit zeker voor elkaar krijgen.

  My 50 cts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *