Ik wil van mijn geld af!

Elk uur dat deze dag weer verder is betrap ik mezelf er op dat ik onrustiger wordt.

Heb ik het mailtje gemist, werkt mijn mailadres nog wel goed?
Ik ben zo’n beetje ieder uur mijn mail aan het checken of ik nu al die link heb ontvangen om mijn geld te storten.

Kortom: ik wil van mijn geld af!

4 gedachten over “Ik wil van mijn geld af!”

 1. 2e poging, hoewel alle *-velden waren ingevuld!!!
  Ik begrijp dat jullie het druk hebben maar aan een standaard (automatisch) antwoord heb ik nu niets. Hopelijk volgt er nog een inhoudelijk antwoord!!!!

 2. Ik steun van harte het voortbestaan van XS4ALL, mede vanwege de goede service die ik meerdere malen heb moeten gebruiken cq mogen ondervinden; ik heb niet voor niets een (eerste?) donatie gedaan.
  Wat ik in de gehele berichtgeving nog niet heb kunnen vinden is wat de consequenties van e.e.a. zijn voor hen die een totaal pakket hebben. Dus voor ontvangst TV (pluspakket) en vaste en mobiele telefonie.
  Voor mijn overwegingen – en mogelijk ook anderen – met wat verder te doen is dat noodzakelijke informatie. Hopelijk komt hier op korte termijn nadere informatie!

 3. Leuk te horen dat u zo enthousiast bent.
  Als het goed is heeft u onze e-mail nieuwsbrief inmiddels ontvangen. De crowdfundactie is zojuist gestart, voor nu nog alleen voor mensen wie zich hadden ingeschreven voor de nieuwsbrief, binnenkort voor iedereen.

  1. Ik begrijp dat jullie het druk hebben maar aan een standaard (automatisch) antwoord heb ik nu niets. Hopelijk volgt er nog een inhoudelijk antwoord!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *