Ik dacht het niet!

Ik kreeg, zoals denk ik iedere XS4ALL klant, een heel vriendelijk mailtje van Jörg Kramer, de chef van XS4ALL. Poeslief. Hij belooft zijn stinkende best te doen XS4ALL geruisloos op te laten gaan in KPN.

Ik snap niet waarom hij daarvoor mailt. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat zal doen, dat is namelijk precies waarvoor hij is aangesteld. En ook precies wat ik niet wil. Ik wil niet worden opgenomen in de KPN familie. NIET!

Vandaar dat ik ook een belofte doe, aan Jörg Kramer. Ik beloof dat ik GEEN klant word bij KPN. Het enige resultaat van zijn mail is dat ik nu zeker weet dat ik overstap zodra Plan B online komt. Desnoods betaal ik meer, het is nu een principekwestie, jammer dan. Die crowdfunding in november, ik stort direct!

Ik zou willen dat ik Jörg Kramer een mailtje terug kon sturen, zodat ik mijn belofte persoonlijk kan doen. Helaas gebruikt hij zo’n laf “no-reply” e-mail adres, dus het blijft voor nu even bij deze testimonial. Maar mocht iemand meneer Kramer’s mailadres hebben, zet het even online alstjeblieft.

Eén gedachte over “Ik dacht het niet!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *