gmail

Ik ben voor de zekerheid alvast mijn xs4all email adres bij alle bekenden en instanties aan het overzetten naar mijn gmailadres. Over een jaar loopt mijn contract af en dan kan ik zonder problemen overstappen naar een andere provider met mijn internet- en mobiel abonnement.

3 gedachten over “gmail”

 1. Een GMail adres geven als alternatieve optie voor als dat het XS4ALL offline gaat is handig, ook al is get GMail… Het werkt in ieder geval goed.
  Maar, overstappen naar een GMail adres zolang het nog niet vast staat wanneer je XS4ALL mail adres offline gaat is toch wel uitermate voorbarig!
  Ook overstappen naar een andere Internet Provider voordat XS4ALL definitief geassimileerd gaat worden in de KPN soep is ook uitermate overdreven…
  Gewoon nu lekker blijven zitten waar je zit, tenzij je niet tevreden bent met XS4ALL, en afwachten wat en wanneer er iets gaat gebeuren. Wordt het een Plan B? Gaan de accountants bij KPN het licht zien?
  Geen idee. Maar, pas als er een definitieve datum ligt en er is geen plan B, dan is het vroeg genoeg om de overstap te gaan regelen.
  Bovendien, ook al zou je contract nog niet afgelopen zijn, op het moment dat je aansluiting van XS4ALL overgezet wordt naar een van KPN dan is dat een goede reden om zonder strafkosten weg te kunnen.

 2. 1. Nu vertrekken is te vroeg, KPN heeft op enig verlies gerekend. Je kunt beter wachten tot duidelijk is dat de “integratie” van XS4ALL in KPN echt doorgaat. Ondertussen wel kwaad blijven en actie voeren!
  2. GMail lijkt me geen oplossing, van de arrogantie van KPN naar de belastingontwijkende (ik hou het netjes) privacy-misbruikende miljardairs in Silicon Valley is nog erger dan van de wal in de sloot. Kijk eens bij ProtonMail.com voor de veiligste openbare e-mail dienst ter wereld.

  1. ProtonMail is inderdaad een veel betere optie dan GMail, ook al is een gratis account maar 500MB.
   Naast de ProtonMail apps en de browser toegang lijkt een IMAP aankoppeling aan bijvoorbeeld Thunderbird ook wel mogelijk, maar dat zou alleen voor de betaalde pakketten kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *