Geen vertrouwen in KPN

Overgestapt naar xs4all in de tijd dat we nog inbelden met een 56k6 modem, daarna ISDN, ADSL, en nu glasvezel. De overstap naar xs4all was een bewuste keuze. Zeker sinds de ADSL tijd is bijvoorbeeld het vaste IP adres een groot pre, en ook andere services (ssh login e.d.) een belangrijke reden om xs4all te waarderen. Maar ook de activistische benadering van deze provider in hun verdediging van (de vrijheid op) het internet vind ik lovenswaardig.
Ik heb geen enkele reden om te vertrouwen dat onder de KPN vlag de service en kwaliteit overeind gaan blijven. Voorbeeld is het opheffen recent van OnsNet TV en telefoon bij mijn moeder. Zonder scrupules werd haar een slecht alternatief geboden (met digitenne, leuk voor op de camping).
Ook wij zullen nu de (relatieve) onafhankelijkheid van xs4all niet meer controleerbaar zal zijn op zoek gaan naar een alternatief. Blijven is voor mij geen optie.

Eén gedachte over “Geen vertrouwen in KPN”

  1. Ik snap in de berichten “Blijven Bij KPN” niet, om heel duidelijk te zijn, ik heb nooit een contract voor internet afgesloten met KPN, dus kan ik daar ook niet BLIJVEN.

    De mobiele telefoon provider Orange is eens overgegaan in T-mobile, waarna ik van Orange een brief kreeg met 2 opties, mee gaan naar T-mobile of het contract kosteloos te beëindigen, PUNT.

    Een Canadese financieringsmaatschappij als provider zie ik al helemaal niet zitten, dus daar heb ik niets te zoeken, als oud IBM’er zat ik in de ouwe oertijd al aan XS4all vast met een inbel IBM modem en altijd geweldige verbindingen gehad, ook bij grote netwerk veranderingen. De laatste “MESH” aanpassing, gewoon geruisloos.

    Het KPN NEP nieuws kan ik ook missen als kiespijn en in de winkel kon niemand mij informatie geven over de combinatie abonnementen, die op de site staan, dus beslist geen KPN voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *