Email adres kpn

Toen ik begreep dat KPN xs4all met de gebruikelijke “motieven” wil stoppen, wilde ik een email sturen naar KPN, zoals ik dat bij info@xs4all.nl gewend ben. Geen adres te vinden! dat is mijn eerste ervaring met die club. Als ze doorgaan, en zeker als het mail adres xs4all.nl verdwijnt, is men mij kwijt. Ik lees dat KPN daar niet mee zit, laten ze er dan maar lekker inzakken.

7 gedachten over “Email adres kpn”

 1. Onvoorstelbaar slecht clubje, dat KPN! Nooit wat bijgeleerd, altijd eigenwijs. Al meer dan 20 jaar zo.
  Spreek uit ervaring (hè Arthur uit Breda / Bergen op Zoom …) altijd wat aan de hand daar. Zodra het doek valt van XS4ALL, ben ik de (wellicht dan) 70.000-ste klant die meegaat met een dan hetende XS4US.
  Nog even volhouden daar…
  Gr. Frans

 2. Stond op het punt om van KPN over te stappen naar XS4ALL toen KPN met de mededeling kwam om XS4ALL op te heffen. Jarenlang bij KPN met middelmatige kwaliteit en uitgeklede service overstappen naar superieure kwaliteit en service wordt mij weer door KPN onthouden als dit voornemen door haar echt wordt uitgevoerd. Mocht KPN deze niche-speler en innovatieve XS4ALL opheffen, dan ga ik ook weg bij KPN. Jammer, maar dat is het gevolg van zo’n domme zet van KPN.

 3. Je kunt de KPN mailen: [e-mailadres geschrapt door het comité ivm spamgevaar]
  Maar je zult een standaard antwoord krijgen, zie mijn bijdrage: “Mijn mail aan KPN”. Hierbij staat ook het antwoord van de KPN.

 4. Dag Hans,
  Het KPN mailadres is: [e-mailadres geschrapt door het comité ivm spamgevaar]
  Ik heb hiernaar geschreven. Zie verderop wat ik geschreven heb bij: “Mijn mail aan KPN”
  Twee dagen later kreeg ik zowaar een antwoord met de bekende mantra: er verandert niets voor U als XS4ALL klant e.d. maar we gaan alleen maar verder onder een andere naam. Maar ik heb teruggeschreven dat ik gezien mijn eerdere ervaringen dan zal overstappen, maar nooit naar de KPN.
  Dus bestook ook de KPN via [e-mailadres geschrapt] met je ongenoegen.
  Laat het ze voelen waar ze mee bezig zijn, het slopen van XS4ALL.
  Groet,
  Kees van der Hoeven

 5. XS4ALL is a pain in the ass. Veel te betrokken en practiserend in internet veiligheid en privacy. Dit hele xs4all opheffen lijkt politiek gestuurd. Temeer omdat o.a. Solcon (KPN sinds juni 2017) blijft bestaan. Reden temeer om XS4ALL overeind te houden! @conspiracy :-)

  1. Dat Solcon nog blijft bestaan kan ook zo contractueel vast zijn gelegd. De eerste x jaar (5 jaar, 10 jaar.. whatever) geen wijzigingen in Solcon, alleen de eigenaar.
   Het zal me dus ook niets verbazen dat Solcon na die tijd ook verdwijnt van de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *