Een ongelooflijk en verdiend succes!

De crowdfund-actie is nog geen 48 uur live en er is ruim € 2.000.000,- binnengehaald. Dat is waarschijnlijk één van de meest succesvolle crowdfunds ooit. En dat heeft een betekenis: ruim 2.500 mensen willen dus gemiddeld meer dan € 800,- lenen aan een nog op te starten provider met de waardes die we allemaal zo liefhebben van XS4ALL. Die 2.500 zijn dus het topje van de ijsberg van potentiële klanten. Het vertrouwen in de toekomst van deze provider is dus enorm. En dat vooral dankzij een actiegroep, die geweldig veel werk heeft verzet en deze actie van de start tot vandaag perfect heeft georganiseerd. Petje af en dank aan alle leden van de actiegroep. En ik ga mijn stinkende best doen om zoveel mogelijk mensen over te halen straks naar die nieuwe provider te gaan.

4 gedachten over “Een ongelooflijk en verdiend succes!”

  1. En binnen 72 uur het hele bedrag binnen gehaald.
    Mensen van Berge gefeliciteerd met dit succes.
    Ben benieuwd hoeveel leden er binnen een week binnen gehaald gaan worden.

  2. Ik denk ook dat een heleboel mensen, net als ik, hiermee aan willen geven dat er echt voor plan B moet worden gegaan ook al zou KPN toch nog op de plannen terug komen. Wat mij betreft moet de nieuwe provider er dus sowieso komen.

  3. KPN kan nooit zeggen “Wij wisten niet dat dit zo diep zit bij onze XS4ALL klanten! KPN is met recht “Horende doof en ziende blind!” Alle signalen zijn volkomen genegeerd, onvoorstelbaar, zo jammer dat dit móet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *