Dit gaat er veranderen

Ik ben een heavy internet user en merk het als de verbinding er even uit ligt. Jaren geleden heb ik nog overwogen zowel een kabel als dsl-abonnement te nemen, met een load balancer ertussen omdat mijn kabel-internet zo vaak storingen had. Eerst maar even DSL van XS4ALL geprobeerd. Dat bleek zo betrouwbaar en snel dat mijn dure redundant-internet project niet nodig was. Ook was het spreken met de helpdesk een verademing. Direct iemand aan de lijn die weet waarover het gaat! Mijn vragen over beveiliging en port forwarding werden door de “eerste lijn” perfect beantwoord. Elders is het nog maar de vraag of je, na veel doorverbinden, een juist antwoord krijgt.

Als KPN zegt: “Voor u verandert er niets” ben ik erg benieuwd of de 100% up-time en de know how van de “eerste lijn” daar ook onder vallen. En de kwaliteit van de verbinding, de modems…

Iedereen weet natuurlijk dat dat niet zo is. Succes met de actie! Hopelijk verandert er straks echt niets en hoef ik niet alsnog aan een redundant-internet project te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *