De metamorfose

Een geelzwarte vlinder ontpopt en laat een leeg groen coconnetje achter zich. Vliegensvrij van bloem naar bloem laat hij het floreren. Het landschap is mooi, nog veel mooier dan het ooit al eens was.

2 gedachten over “De metamorfose”

  1. Een A-merk uit de markt trekken is ofwel zakelijk gezien dapper of -en daar komt het; een onmiskenbaar teken van de regenteske arrogantie van een quasi-monopollist. Dat was de prijs van de huidige abonnementen ook, die liepen daarmee immers in de pas > Te hoog & Te veel<.
    Dus een alternatief initiatief met de zelfde kwaliteit -of twee tikken beter- tegen een ronduit concurrerende (prijsvechters) prijs? IK ZEG DOEN! Loos KPN. "Voor een tientje heb je vriendje", (okee, voor 2 ook)

  2. Bedankt Danny voor deze mooie verwoording, dit gaat heel erg diep, en wordt steeds mooier bij herhaald lezen! Pure dichtkunst.
    Ik was tot tranen geroerd bij een zelfde soort bespiegeling van Jan Dammer bij de crowdfundactie. Ik hoop dat ik dit mag citeren want het is zo mooi.

    Mijn investering kan ik moeilijk missen, maar ik wil zo graag de KPN top dissen. Ze noemden het reageren uit emotie, maar vergaten onze xs4all devotie. Daar telt eenieder met zijn gevoel en idee, niet als een nummer, maar als mens nog mee. Humane kernwaarden als stevige fundamenten, is iets anders dan het graaien naar de centen. Als je streeft naar geld, wellust en macht en daarbij de kip met gouden eieren slacht, zal je koninkrijk ter ziele gaan,en is ’t gedaan met de gebraden haan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *