Dag KNP….. Plan B het kan niet anders!

Het is woensdagochtend de twee miljoen euro grens is reeds gepasseerd. Wat een succes! Ik denk dat de “rest van Nederland” niet meer aan bod komt (de aftrap volgende week maandag kan, zo lijkt het, worden geschrapt). Als het nog even zo door gaat, wordt de bovengrens van €2.5 miljoen voor aanstaande maandag zeker gehaald.
Geeft toch wel aan hoe xs4all leeft onder haar klanten, dan gaat het lukken!

Op naar een provider die gaat staan voor vrijheid, privacy en kwaliteit. Zelf al jaaaren klant bij xs4all. Deze vrijheid, privacy en kwaliteit zit, mijns inziens, in je genen. Niet alleen hier bij ons thuis, lees de investeerders ervaringen er maar op na.

Dan nog een vraag aan de geweldige mensen van het actiecomité: Op de elfde van de elfde om elf over elf de aftrap van plan B. Kan je founding member worden. Is het een idee om de mensen die mee hebben gedaan met de crowdfunding en/of op de mailinglist staan voorrang te verlenen zoals jullie ook hebben gedaan met de crowdfunding? Niet iedereen is in de mogelijkheid om de elfde om elf over elf zich te melden. En als ik jullie goed heb begrepen kunnen jullie (om technische redenen, wat logisch is) niet in één keer een hele bulk van aansluitingen realiseren.

Een suggestie, in ieder geval gefeliciteerd met dit eclatante succes!! Nu doorschakelen.

Maak er wat moois van.

Gerlof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *