Al jaren een xs4all e-mailadres

Ook ik ben een gebruiker van het eerste uur. De tijd dat er nog moest worden ingebeld met een modem. Op mijn advies hebben mijn schoonouders, mijn dochter en mijn zoon inmiddels ook een xs4all aansluiting. Door mijn ervaring bij andere mensen met een kpn aansluiting ben ik geneigd om mijn abonnement op te zeggen als xs4all daadwerkelijk over gaat naar kpn. Er is echter een probleem. Mijn e-mailadres, en dat van mijn vrouw zullen worden meegenomen naar kpn. Voor veel mensen zal dit een reden zijn om mee te gaan naar kpn. Hoe mooi zou het zijn als de bestaande xs4all adressen kunnen worden meegenomen naar de nieuwe provider? Voor velen zal de beslissing hiervan afhangen.

4 gedachten over “Al jaren een xs4all e-mailadres”

  1. Bestaande e-mailadressen meneemen naar een nieuwe provider is helaas niet mogelijk en het vergt inderdaad enige moeite om ervoor te zorgen dat alles uiteindelijk in de nieuwe ‘postbus’ terecht komt!
    Vaak is het wel zo dat providers e-mailadressen nog een paar maanden ‘actief’ houden (meen ook dat KPN dit doet), zodat je de tijd hebt om een en ander te regelen als het e-mailadres bij je nieuwe provider al actief is; Je kunt in die tijd dan alvast aan iedereen doorgeven dat je een ander e-mailadres hebt.
    Tja, het is niet anders, maar het alternatief is bij KPN blijven, en hoewel men daar zegt dat er niets gaat veranderen voor XS4ALL klanten, kun je ervan uitgaan dat dit wellicht voor een tijdje zo zal zal zijn, maar uiteindelijk wordt alles KPN… dus weg FritzBox, weg service, weg privacy, weg goede technische ondersteuning etc. etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *