Pers / contact

Na de mededeling van KPN dat ze voornemens is XS4ALL op te doeken, is een petitie gestart voor het behoud van XS4ALL. Meer dan 50.000 mensen hebben deze petitie inmiddels getekend, een ongekend hoog aantal steunverklaringen voor een bedrijf. In de media werd breed aandacht besteed aan het voorgenomen besluit en op social media lieten duizenden klanten weten weg te gaan bij KPN mocht XS4ALL daadwerkelijk worden opgeheven.

Actiecomité

Ook kwamen er meer dan 1000 reacties binnen bij de initiatiefnemer van de petitie van bezorgde klanten, sympathisanten, medewerkers en oud-medewerkers die wilden weten wat ze kunnen doen om XS4ALL, een gezond, winstmakend bedrijf, overeind te houden. Daarom is er inmiddels een actiecomité opgericht waarin een flink aantal mensen deelneemt, waaronder oud-XS4ALL directeur Doke Pelleboer, oud-woordvoerder Sjoera Nas, campaigner Bob Overbeeke en de initiatiefnemer van de petitie, Kirsten Verdel.

Wil je helpen? Samen gaan we ervoor zorgen dat XS4ALL blijft!

Contactgegevens

Zoek je contact met het actiecomité? Mail dan naar comite@xs4allmoetblijven.nl

Pers kan contact opnemen met Kirsten Verdel, pers@xs4allmoetblijven.nl, 06-24524437

Gebruik van ons logo

De pers kan bovendien vrij gebruik maken van het ‘XS4ALL moet blijven’ logo zoals bovenaan deze website, hier te vinden als png onder elkaar , png op één regel of svg op één regel. Het logo ‘XS4ALL moet blijven’ met zwarte letters op gele achtergrond is ook beschikbaar: staand en liggend. Ook mogen alle afbeeldingen op deze website gebruikt worden. (zoals die hieronder)

Dit actiebeeld is belangeloos ontworpen door Mieke Gerritzen, de ontwerper van het XS4ALL logo.