Update XS4ALL/Freedom

Wat een ongelooflijke maand is dit geworden zeg. Eerst de crowdfundactie waar jullie 2,5 miljoen euro in staken, daarna de enorme storm rondom de lancering van Freedom Internet. En dan zijn we er nog niet, want morgen vindt de rechtszaak van de ondernemingsraad van XS4ALL versus KPN plaats. Daarover zometeen meer, want we gaan die zaak met zijn allen volgen!

Véél aanmeldingen voor Freedom Internet
Eerst even een update over Freedom. We zijn inmiddels twee weken onderweg met Freedom Internet, de nieuwe provider die een vangnet voor klanten en medewerkers hoopt te zijn. En wát een weken waren dat! We hoopten na een week 5.000 founding members te hebben, maar zaten na die week al op een cijfer met vier nullen er achter… Ook hebben we samenwerkingen aangekondigd met BIT en Voys, waar we heel trots op zijn. 

We zijn sinds de lancering werkelijk bedolven onder de gelukswensen. Ook krijgen we heel veel vragen over het founding membership. Zoveel vragen, dat we nog niet iedereen even snel van een antwoord of oplossing kunnen voorzien. In de meeste gevallen volgt een antwoord binnen één à twee dagen, maar in een enkel geval duurt het helaas langer. Sorry daarvoor, we hopen op je begrip. Alles wordt nog steeds door vrijwilligers gedaan, pas vanaf 1 december komen de eerste mensen in dienst. Vanaf dat moment worden vragen als het goed is dus ook sneller beantwoord. Heb je zelf een vraag over Freedom, mail dan aub naar helpdesk@freedomnet.nl. LET OP: voordat je vragen stelt, lees aub eerst de FAQ, daar staan veel technische antwoorden, maar er wordt bijvoorbeeld ook uitgelegd hoe het zit met Freedom/XS4ALL.

Meld je aan als founding member van Freedom Internet
Je kunt voor 50 euro nog steeds founding member van Freedom worden op www.freedom.nl. Je krijgt hiervoor onder andere een jaar lang een @freedom.nl mailadres én een eigen domeinnaam. 

Volg de rechtszaak van de ondernemingsraad van XS4ALL versus KPN live op Twitter!
Morgen, donderdag 28 november om 09:30 uur, start de rechtszaak van de ondernemingsraad (OR) van XS4ALL versus KPN. Een aantal XS4ALL-medewerkers zal vanuit de zaal de zaak volgen. Wij zullen op www.twitter.com/xs4allblijft live verslag doen van de rechtszaak. Dus zwengel je Twitteraccount morgen om 09:30 uur aan om alles te volgen, en steun de medewerkers van XS4ALL! #xs4all #xs4allmoetblijven #steundeOR