Nieuwe provider gaat 11-11 live!

Nog maar 11 dagen, en dan gaan we live, op 11-11, om 11:11:11 uur. Want…

ondanks dat we vurig hopen dat de rechtsgang KPN er eindelijk toe beweegt om het besluit om XS4ALL op te heffen in te trekken én XS4ALL dan wel meer zelfstandigheid te geven (anders heeft het geen zin), zodat wij ook onze plannen voor een alternatieve provider niet hóeven te lanceren, vertrouwen we KPN hier niet meer in.

De nieuwe CEO van KPN, Joost Farwerck, gaat in gesprek met de OR. Maar op de radio zei hij daarover dat hij ‘van de OR wil begrijpen wat hun zorgen zijn.’ Als hij dat na tien maanden nóg niet weet… Ook zei hij: ‘ik was onderdeel van het team dat de strategie bouwde en ik ga verder om die uit te voeren.’ Tja..

Farwerck heeft ook aangegeven met ons in gesprek te willen. Maar dat kan pas op 21 november, pas een maand nadat dit werd geopperd. Zelfs een telefoontje op kortere termijn is volgens hem onmogelijk. Wij vertrouwen er dus simpelweg niet meer in, we zijn al te vaak aan het lijntje gehouden door KPN, met name met de mogelijke verkoop.

Hierom, en omdat de rechtsgang lang kan duren, zetten we onze plannen voor fase 1 van Plan B door. We zoeken de vrijheid op. Tot 11-11 dus…

(Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van de livegang, meld je dan nog snel aan voor de nieuwsbrief…)