Launch party Paradiso op 29 maart gaat NIET door

Zoals we de afgelopen tijd al steeds meer verwachtten, kan de launch party van Freedom Internet op 29 maart helaas niet doorgaan in verband met het Coronavirus. Het kabinet heeft aangekondigd dat alle evenementen voor meer dan 100 personen worden afgelast. Wij hadden een uitverkochte zaal op de agenda staan, met 1500 bezoekers. Dat kan dus echt niet. Erg jammer, maar ook erg begrijpelijk. We gaan met Paradiso in overleg over een nieuwe datum, later in het jaar. Kortom: we schakelen weer eens over naar een plan B. Zoals je weet zijn we dat wel gewend… ;)

De launch party wordt dus uitgesteld tot een nader te bepalen moment. In de tussentijd is Freedom al bezig met het aanvragen van testlijnen bij diverse netwerkaanbieders. Founding Member worden kan nog tot 29 maart op www.freedom.nl. Freedom houd je via de nieuwsbrief op de hoogte over hoe je straks straks een internetabonnement kunt aanvragen. Dit zal gefaseerd gaan, dus lees de informatie daarover aub goed door. De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de loop van volgende week. Abonneren kan via https://www.freedom.nl/nieuws/#abonneren

Nadat alle Founding Members kans hebben gehad hun verbinding te activeren, wordt de orderstraat opengezet voor de rest van Nederland. We proberen de officiële lancering van Freedom en dus ook de launch party rond dat moment te plannen.

Als je kaartjes had voor Paradiso: die kun je weggooien, archiveren of uitprinten en inlijsten. 

Kortom: wordt vervolgd, op naar ‘Launch party Paradiso, the plan B version’.

Hartelijke groet,

Kirsten en Anco
Namens Actiecomité XS4ALL Moet Blijven & Freedom Internet